1098 Budapest, Dési Huber u 9.

Bölcsődevezető: Abonyi Zoltánné 
Bölcsőde nyitva tartás: H-P 6.00-18.00
Telefon: 358-0263
E-mail cím: manolak@9bolcsi.hu

Az 1962-ben épült bölcsődénkben kezdetben 48 gyermek befogadására volt lehetőségünk, 2014-es bővítés után már 76 fő az engedélyezett férőhelyek száma. Ezen túl, főzőkonyha és a hozzátartozó helységek teljes felújításra és átalakításra került, valamint a teljes épületben ablakcsere történt.

A csoportszobák barátságosak, világosak, tágasak és közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek. Mind három gondozási egység fürdőszobája felújított, a mai kor szakmai elvárásainak megfelelően kialakított. A csoportok berendezése is folyamatosan cserélődik, esztétikus, a korosztály számára biztonságos bútorokkal.

A változatos játékkészlettel lehetőséget biztosítunk ahhoz, hogy gyermekek minden területen fejlődhessenek. Az egészséges életmódhoz, mely prioritást élvez hivatásunk során, nélkülözhetetlennek tartjuk a szabadlevegőn tartózkodást. Gyermekeink számára a mozgás abszolút „lételem”, ehhez is igyekszünk minden feltételt biztosítani. Az intézmény büszkesége az udvar, mely hatalmas, gondozott zöld területűek, ősfáival ideális teret nyújt az önfeledt játékra. Az új kert, pedig gumitéglával borított és így sáros időben is lehetőséget nyújt a gyermekek szabadban történő tartózkodására. Az egészséges életmód szempontjából fontos tényező a bölcsőde saját főzőkonyhája, melyben mindennap változatos, ízletes ételek készülnek

Kisgyermeknevelőink felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkeznek, folyamatosan részt vesznek szakmai jellegű továbbképzéseken, a gyermekekkel való foglalkozást hivatásuknak tekintik. A bölcsőde dolgozói otthonossá teszik a helyiségeket alkalomnak megfelelő dekorációkkal.

    „Minden gyermek művész. A gond csak az, hogyan maradjon művész felnőtt korában is.”

(Pablo Picasso)