1097 Budapest, Fehér Holló u. 2-4.

Bölcsődevezető: Garancz Anasztázia
Bölcsőde nyitva tartás: H-P 6.00-18.00
Telefon: 215-5540
E-mail címe: feherhollo@9bolcsi.hu

Földszintes nagy alapterületű bölcsődénk 1957 óta fogadja a gyermekeket. A régi építésű intézményt a folyamatos felújítások teszik alkalmassá az igények kielégítésére.

Bölcsődénk 60 férőhelyes, nyugodt, csendes környezetben található. Két gondozási egység 3-3 csoportszobával várják a hozzánk érkező gyerekeket.

Az épületet egy nagy kert veszi körül, mely egészséges környezetet biztosít a gyermekek számára. Ez egész évben lehetőséget nyújt a levegőztetésre és a mozgásra.

Mindkét gondozási egységhez egy-egy átadó kapcsolódik. Az átadóban vidám jelekkel ellátott szekrényekben helyezhetik el a szülők a gyermekeik ruháit. Az átadóhoz csatlakozik a korszerűen felújított fürdőszoba, amelyhez csatlakoznak a különböző méretű csoportszobák.

A csoportszobáink tágasak a kisgyermeknevelőink, ízléses és aktuális dekorációi minden helységben kellemes hangulatot nyújtanak. A nyugodt, gondtalan szabadjáték lehetőségét a gyermekek korának megfelelően összeválogatott játékok biztosítják. A bútorok mérete és elrendezése megfelel a gyerekek igényeinek.

Szakképzett, nagy tapasztalatokkal rendelkező kisgyermeknevelők nevelik és gondozzák a hozzánk járó gyermekeket.

” … A játék korántsem játék, nem puszta szórakozás, időtöltés, hanem fontos ismeretek szerzésének és kifejezésének módja, valamint a kínzó belső feszültség csillapításának, az ” öngyógyításának ” is eszköze… „

         (Ranschburg Jenő: Szülők lesznek)